.

Ferroline palackok

Gázpalackok házhoz szállítása még ma!

Motorikus üzemi (targonca) gáz, Acetilén, Oxigén, Ferroline (kevert gáz), Szén-dioxid (CO2), Argon, Nitrogén, PB háztartási, PPB motorikus. Budapesten a X., XVII., XVIII., és XIX kerületekben, valamint Vecsés és Gyál területénakár azonnali házhoz szállítással.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Színtelen, szagtalan, nem éghet, nem mérgez, de belélegezve ártalmas, közönséges körülmények között semleges, levegőnél nehezebb, szén-dioxid-argon-(hélium) összetételű hegesz tési védôgázkeverék csoport. Szén-dioxid tartalmuk
magas hőmérsékleten oxigénképződéssel részben bomlik, ezért a hegesztés körülményei között mérsékelten oxidáló tulajdonságúak (aktív védôgázok). A hegesztési védőgázokra vonatkozó új MSZ EN ISO 14175 szabvány szerint ezért az M20 (C8 és He20 C8), az M21 (C18) és a Z-ArCO2N (N C18) csoportba tartoznak.

Alkalmazási terület
A Ferroline C sorozat tagjai közül főleg a C8 és C18 használatos ötvözetlen és gyengén ötvözött acélok fogyóelektródás aktív védőgázos (MAG) kézi és gépi ívhegesztéséhez minden lemezvastagság esetén. Használatukkal nyugodt, stabil ívet, intenzív olvadási paramétereket, kitűnő varratmechanikai tulajdonságokat, tiszta, finomhullámú varratot, fröcskölésszegény anyag – átmenetet kapunk kevés utánmunkálási igénnyel. A Ferroline C8 és He20 C8 nagyteljesítményű és nagy áramerősségű MAG-hegesztéshez is használható, és kiválóan alkalmas impulzus hegesztésre. A héliumtartalmú keverék használatakoraz előmelegítés csökkenthető, vagy teljesen mellőzhető.
A megfelelő szén-dioxid-argon gázkeverékek (a héliumtartalmú kivételével) a Messer Hungarogáz által a felhasználási helyen telepített, beüzemelt és szervizelt gázkeverő rendszerrel folya – matosan is előállíthatók. Ilyenkor az argon és szén-dioxid alap – anyag a helyszínen palackokban, palackkötegekben, vagy nagyobb felhasználási teljesítmény esetén, mélyhűtött cseppfolyós állapotban helyi kriogén tartályokban tárolható.

Forrás: www.messer.hu

Akciók
Garancia